Съдът не намери обосновани предположения, че прокурорът от Перник Бисер

...
Съдът не намери обосновани предположения, че прокурорът от Перник Бисер
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода пернишкия прокурор, обвинен в побой над жена си – тя била агресирала към него

Съдът не откри обосновани догатки, че прокурорът от Перник Бисер Михайлов може да е пребил жена си. Обвиняемият остава на независимост , без мярка за неотклонение до началото на делото на 19 октомври. Ако бъде приет за отговорен, го чакат сред 2 и 10 години затвор.

Прокурор Бисер Михайлов беше арестуван след получен сигнал на тел. 112 от 15-годишната му щерка, че е пребил майка ѝ. Биляна Михайлова беше настанена в болница в Перник с комоцио. Семейството стана известно в общественото пространство измежду няколко каузи за побои и закани против сина им Васил Михайлов.

В показанията си дамата на Михайлов твърди, че тя е била по-агресивна, нападнала е мъжа си. Показанията на служителите на реда отзовали се на адреса и лекаря, прегледал дамата, сочели, че тя няма открити рани. Огледът в дома на обвинения не е открил съществуване на кръв.

В началото на правосъдното съвещание отбраната на обвинения показа като доказателство декларация от дамата на Михайлов, в която твърди, че не е била удряна съзнателно и не е губела схващане. Не изпитвала боязън и е подготвена да удостовери декларацията и в случай че ѝ се даде опция би съобщи същото и в залата.

Обвинението изиска най-тежката мярка за Михайлов. Според прокуратурата има обосновано съмнение, че лицето може да извърши друго закононарушение по отношение на потърпевшата или да бъде оказано въздействия върху очевидците, в случай че бъде пуснат на независимост.

Според отбраната при първия разпит на Михайлова тя категорично е декларирала, че не е потърпевша при закононарушение, това били фамилни връзки . В този разпит било посочено, че обвиненият не е нанасял побой, а жена му показала експанзия към него – счупила холната маса, одраскала го.
Според обвиняването още след първия разпит прокуратурата е знаела, че липсват данни за закононарушение

Обвиняемият Бисер Михайлов стартира своето изявление с латинска поговорка – „ Когато тълпата или публицистиката влезе в някоя прокуратура, правото излиза “.

Никога не съм бил рисков, живеем със брачната половинка ми от 23 години в чудесни отношения “, съобщи той.

„ Нормално е едно момиче на 15 да се уплаши при крясъците, които чува, тъй като се случва нещо, с което не е привикнало. Знам че е жена и претърпява тежко протичащото се със сина ни, изостри се диалогът, спорът мина в боричкане, в резултат на нейната експанзия я блъснах – не съм я удрял по лицето и тялото “, уточни още обвиненият.

„ Разбирам че абсурдът е неприемлив от фамилен и наставнически смисъл. Не съм направил никакво закононарушение. Безотговорно е СГП да твърди, че ще извърша закононарушение, в случай че пребивавам в един дом със брачната половинка си “, защитаваше се Михайлов.

Обвиняемият се чувствал потиснат, че населява място, където има лица с висока социална заплаха.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР