Съдът наложи постоянен арест на Марин Димитров, обвинен в организирана

...
Съдът наложи постоянен арест на Марин Димитров, обвинен в организирана
Коментари Харесай

АФЕРАТА ,,МИТНИЦИ``: Съдът наложи постоянен арест на Марин Димитров

Съдът наложи непрекъснат арест на Марин Димитров, упрекнат в проведена незаконна група. Обвиняемият може да апелира в 3-дневен период.

Софийският градски съд дефинира мярка „ задържане под стража “ за Марин Димитров откакто одобри, че има задоволително данни за съпричастност към ОПГ.

Към момента от материалите по делото не се открива той да има връзка с цигарите без бандерол. Съдът одобри, че няма заплаха обвиненият да се укрие, тъй като самичък е пристигнал в правосъдната зала.

Характерът и тежестта на обвиняването обаче са задоволителни, с цел да бъде взета мярка " задържане под стража ".

Изключителната социална заплаха, включваща доста лица и то такива на висши държавни длъжности, е причина за задържане под стража. Фактът, че има лица, които са с друга мярка от задържане под стража, е решение на прокуратурата, не на съда. Има съдебномедицинска експертиза, която демонстрира, че здравословното положение на обвинения не пречи той да бъде в ареста.

Пред съда обвиненият съобщи, че не познава шефката на организация „ Митници “ и не е приказвал с митничари за контрабанда.

Определението не е дефинитивно и предстои на тъжба или митинг. В случай на такива, правосъдното съвещание е планувано за 30 април пред САС.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР