Съдът наложи най-тежката мярка „задържане под стража” на предполагаемия футболен

...
Съдът наложи най-тежката мярка „задържане под стража” на предполагаемия футболен
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста бомбаджията, ранил полицайката, вижте какво каза сама тя!

Съдът наложи най-тежката мярка „ задържане под стража” на хипотетичния футболен гамен, който рани с бомбичка двама служители на реда по време на дербито ЦСКА – „ Левски”, съобщи кореспондент на bTV.

25-годишният Йордан Исаев непринудено се съобщи в полицията и беше арестуван за 72 часа.

В съда младежът се разкая за постъпката си, като сервира своите извинения за случилото се

„ Искам да се извиня на Гергана и да кажа, че доста съжалявам”, сподели Исаев.

24-годишната служителка на Жандармерията Гергана Зашева беше ранена от бомбичката и се наложи незабавна интервенция за избавяне на зрението ѝ. На стадиона беше ранен и още един служител на реда, само че по-леко.

Самата тя проговори пред БНР за случая и заяви, че към този момент е по-добре, възвръща се и случаят не е съумял да я пречупи. Тя благодари на сътрудниците и околните си, които от самото начало са били до нея, и добави, че е подготвена още веднъж да охранява сходни мероприятия:

"Възстановявам се. Аз съм получила задоволително поддръжка от околните си, от сътрудниците си. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички. Това е част от работата ни. Ние охраняваме всевъзможни мероприятия. Случката не ме е пречупила. Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. Колегите ми са неразделно до мен. Те са незаменими “, показа Зашева.

На въпрос какво би споделила на почитателите и въобще на хората, които демонстрират експанзия по стадионите, Зашева отговори: "Инцидент като този трансформира орисите на хората. В тази обстановка може да се озове всеки - дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката ".

.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР