Съдът наложи 5-годишна присъда на мъж заради опит за умишлено

...
Съдът наложи 5-годишна присъда на мъж заради опит за умишлено
Коментари Харесай

Руснак отнесе 5-годишна присъда за умишлено убийство

Съдът наложи 5-годишна присъда на мъж поради опит за съзнателно ликвидиране . На 17.11.2021 година, към 03:30 ч. в гр. София, ж.к. " Надежда ", в изоставена постройка, обвиненият Р. Н. и потърпевшият Т. Т. се скарали. Р. Н. извадил нож и нанесъл един мощен удар в дясната половина на гърдите на Т. Т. Обвиняемият още веднъж протегнал ръка към потърпевшия и се опитал да нанесе втори удар, само че не съумял. Пострадалият извикал за помощ към очевидец, който незабавно се отзовал . Двамата дружно избягали и стигнали до денонощен магазин. Служителката от магазина се обадила на тел. 112 и на мястото незабавно били изпратени полиция и екип на здравна помощ. Пострадалият бил опериран по неотложност.

В резултат на удара на Т. Т. било породено едно прободно-порезно пострадване, довело до увреждания. Прокуратурата показала, че са налице многочислени, смекчаващи отговорността условия - подсъдимият не се е укрил и е съдействал на проверяващите , като е предал средството за осъществяване на престъплението; подсъдимият е във влошено здравословно положение.

Прокуратурата поискала отнемане от независимост за период от 5 години при първичен общ режим. Съдът е признала подсъдимия Р. Н. за отговорен за закононарушението. Присъдата предстои на обжалване и митинг пред Софийски апелативен съд.
 Мъж ще лежи 18 години в пандиза за ликвидиране с нож
Мъж ще лежи 18 години в пандиза за ликвидиране с нож

Той е приет за виновен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР