Съдът на Южния окръг на Ню Йорк (SDNY) отхвърли иск

...
Съдът на Южния окръг на Ню Йорк (SDNY) отхвърли иск
Коментари Харесай

Съдът официално прекрати делото срещу Tether и Bitfinex

Съдът на Южния окръг на Ню Йорк (SDNY) отхвърли иск против Tether, емитента на постоянни монети и свързаната с сдружението компания - Bitfinex.

В желае , заведен от Матю Андерсън и Шон Долифка се твърдеше, че стабилната монета USDT на Tether не е обезпечена с еквивалентно количество щатски долари, както твърди компанията.

Главният арбитър Лора Тейлър Суейн издаде решение, с което отхвърли желае, откакто откри, че в жалбата на ищците липсват достоверни доказателства за нанесени вреди или понижена стойност на USDT .

От Tether показаха  задоволството си от решението на съда, като акцентира, че жалбата за групов иск е лишена от всякаква правна аргументация и липсва фактическа поддръжка.

Tether Holdings неотдавна разкри , че общите ѝ свръхрезерви са отбелязали доста нарастване от към 35% през второто тримесечие, достигайки стойност от $3.3 милиарда.

Компанията има за цел да остане транспарантна и ангажирана с обещанието си да подсигурява стабилността на Tether, осигурявайки убеденост на своите клиенти и общественост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР