Убийство на Джейн Колинсън: Убиецът Стивън Ансбро предупреди, че ще „отлежи“ за жертвата, която му е изпаднала по нервите преди нападението

...
Съдът на Нюкасъл чу, че двамата са се сблъсквали преди
Коментари Харесай

Съдът на Нюкасъл чу, че двамата са се сблъсквали преди това и г-жа Колинсън е подала няколко оплаквания до настаняването ръководство за Ансбро.

В едно писмо, написано до сина на обитател, г-жа Колинсън предупреди, че обитателят се приближава „твърде много“ до Ансбро.

Изображение: Жертва Джейн Колинсън. Снимка: Полицията в Дърам

Свидетел каза по-късно на полицията, че след като разбрал за писмото, Ансбро казал, че „ще лежи присъда за нея и ще я убие, защото тя му лази по нервите“, според прокурора Марк Маккоун Кей Си.

60-годишният се опита да направи убийството да изглежда като самоубийство, като залости вратата на г-жа Колинсън отвън.

Той също преряза собствения си врат, за да намекне за 59-годишния -old го нападна.

Оливия Бърт: Верига пъбове глоби повече от £1,5 милиона заради смъртта на студент от Дърам

Той трябва излежава минимум 18 години, преди да може да бъде обмислен за условно освобождаване, плюс още четири години и девет месеца за сексуални престъпления, извършени от него срещу тийнейджър през 90-те години, и престъпление за жестокост към дете.

Ansbro, който използва електрическа инвалидна количка, прекара седем часа в апартамента на г-жа Колинсън в нощта на инцидента.

Прочетете още:
Веригата пъбове глоби повече от £1,5 милиона заради смъртта на студент от Дърам
Крадец попада в капан под капаните на магазин

Той използва нож с дължина 20 см, за да нанесе 59 прорезни рани, като я намушка веднъж и също така я удря с шамари и юмруци. Г-жа Колинсън почти загуби два пръста, защитавайки се, преди да изкърви до смърт.

В изявление на жертва нейният съпруг Гарт Колинсън каза, че животът му се е променил към по-добро, когато срещнал съпругата си през 2014 г. и той станал част от по-широкото й семейство.

Те бяха намерили къща мечта, която възнамеряваха да купят, и планираха бъдеще заедно.

Дъщерите й казаха, че тя е сърцето на семейството им и пет мес. след смъртта й, те „все още се чувстват вцепенени“.

Питър Моулсън KC, защитаващ, каза Ансбро, който има 62 предишни присъди, включително две за грабеж, е демонстрирал разкаянието си с признанията си за виновен.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР