Съдът е решил, че 39-годишният мъж е с чисто съдебно

...
Съдът е решил, че 39-годишният мъж е с чисто съдебно
Коментари Харесай

Пуснаха срещу 1000 лева гаранция насилника от Бобов дол

Съдът е решил, че 39-годишният мъж е с чисто правосъдно минало и няма заплаха да се укрие
39-годишният принудител от Бобов дол, който преби брачната половинка си, а детето им снима побоя, е пуснат на независимост против 1000 лв. гаранция, оповестяват от Апелативната прокуратура в София.

Съдът в Дупница е разгледал настояването на Районната прокуратура в Кюстендил за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Найден Ангелов, притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение, като е решил че той е с чисто правосъдно минало и няма заплаха да се укрие.

С определението на съда на обвинения е взета мярка за неотклонение гаранция в пари в размер на 1000 лв..

Районна прокуратура - Кюстендил ще я стачкува пред въззивната инстанция - Окръжен съд - Кюстендил.

Клипът с домашното принуждение беше качен в обществените мрежи от майката на брачната половинка му, а самото видео е снимало едно от двете деца в фамилията.

39-годишният Найден Ангелов беше хванат в София, а след разпространяването на клипа с побоя съпругата Таня го отбрани и прикани той да бъде пуснат от ареста.

" За наши неща се скарахме, персонални, случило се е, нямам пострадвания, няма ми нищо. Не е експлозивен, само че и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си метод на живот ", показа Таня Ангелова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР