Съдът е отменил разпореждането на данъчните, с което за седмица

...
Съдът е отменил разпореждането на данъчните, с което за седмица
Коментари Харесай

Съдът отмени решението за запечатване на хотел на Арабаджиеви

Съдът е отменил разпореждането на данъчните, с което за седмица беше запечатан хотел " Маринела " в София на бизнесмена Ветко Арабаджиев. Определението на Административния съд в София не е дефинитивно и предстои на обжалване в 7-дневен период пред Върховния административен съд. Хотелът беше затворен в края на предходната седмица поради инспекцията на Националната организация по приходите.

Специализираният углавен съд запорира банкови сметки, дружествени дялове и парцели на Ветко и Маринела Арабаджиеви. Двамата не престават да се търсят. Съдебни заповеди са издадени за 12 банкови сметки на семейство Арабаджиеви в разнообразни трезори, както и дялове в няколко търговски сдружения.

Запор е натрапен и над 4 парцела, благосъстоятелност на Маринела Арабаджиева в Пловдив, София и село Свежен. В формалните регистри Ветко Арабаджиев не попада като притежател на неподвижен парцел, както и на моторно транспортно средство. Като физическо лице Маринела Арабаджиева също не има автомобил. Ветко и Маринела Арабаджиеви се търсят с европейска заповед за арест, само че към момента не са арестувани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР