Съдът даде окончателна присъда от осем години „лишаване от свобода“

...
Съдът даде окончателна присъда от осем години „лишаване от свобода“
Коментари Харесай

Осем години затвор за мъж, пребил и изнасилил непълнолетна във Врачанско

Съдът даде дефинитивна присъда от осем години „ отнемане от независимост “ при „ непоколебим “ режим за мъж, изнасили и пребил по изключително нечовечен метод малолетно момиче във врачанско село, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в София.

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Козлодуй на подсъдимия Е.Д. е било несъмнено наказване от шест години „ отнемане от независимост “, което да бъде изтърпяно при „ непоколебим “ режим за осъществени от него закононарушения по отношение на малолетно лице - обезчестяване, блудничество, нанасяне на лека телесна щета и отправяне на закана с ликвидиране. Съдът е нараснал по този начин наложеното наказване на наказания с още две години.

На 16.07.2018 година, в с. Хайредин, Е.Д. се съвкупил с момиче, ненавършило осемнадесет години, като го принудил към това със мощ. Мъжът нанесъл на потърпевшата удари с юмруци в лицето и главата, с което ѝ предизвикал кръвонасядане и охлузване с медицински данни за мозъчно разтърсване. Освен това, насилникът осъществил с нея деяние за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, като ѝ нанесъл и побой, за да пречупи съпротивата ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР