Съдържанието, вложено в пътното платно на АМ Тракия, не отговаря

...
Съдържанието, вложено в пътното платно на АМ Тракия, не отговаря
Коментари Харесай

Пътната настилка на „Тракия“ е със съмнително качество! Гово...

Съдържанието, вложено в пътното платно на Автомагистрала " Тракия ", не дава отговор на оповестеното. Това оповестиха на брифинг служебният министър на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев и министър Иван Шишков, които дадоха изясненост до каква степен са стигнали инспекциите на автомагистралата. 

" В хода на работата по инспекцията, до каква степен са стигнали тези следствия, ние се натъкнахме на два казуса, по които не беше работено досега. Единият от тях е какво е вложено във към този момент построените пътища, респективно автомагистрали най-много и дали тяхното неприятно положение се дължи на неприятно осъществени работи, или се дължи на някакви други справедливи аргументи. Дали има поправки, които по естеството си са съществени такива, а са били правени по един различен ред, очакван за настоящи поправки ", съобщи Демерджиев. 

Взети са ядки от наличието на пътното платно, които са изпратени за проучване на Института по пътища и мостове, към АПИ, който е под шапката на министерство на районното развиване и благоустройството, разгласи Демерджиев.

" Още на първо четене се вижда, че заявените работи са в доста по-малко количество, по отношение на заложените по съответните планове. Още на първо четене се вижда, че част от вложените материали, очевидно наподобяват с доста подозрително качество. В момента ще представим несъответствието единствено в количествено отношение, тъй като институтът има потребност от още десетина дни с цел да направи цялостни проучвания какво се съдържа в пластовете на пътя ", добави министърът на Министерство на вътрешните работи. 

" Още в този момент е видно, че дебелината на пътното платно е доста по-малка. Още в този момент е видно, че част от материалите очевидно се разминават ", разгласи Демерджиев. 

" За да сме сигурни в обективността на тази инспекция сме запазили материал, който при потребност ще бъде проучен от самостоятелна лаборатория, в случай че е належащо отвън границата на България ", добави Демерджиев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР