Съдържанието е предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните

...
Съдържанието е предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните
Коментари Харесай

Над 40% от двойките извършват „финансова измама“ — трябва ли да бъде простено?

Съдържанието е предоставено от Bankrate.com. New York Post и нейните сътрудници по наличие печелят обезщетения от дъщерните компании, които се демонстрират по-долу. Това наличие не включва всички налични финансови предложения и компенсацията може да повлияе на това по какъв начин и къде се демонстрират връзките в наличието.

Мислите, че познавате колегата си от вътрешната страна и извън. Знаете техните очаквания и фантазии, обичаната им храна и филми. На процедура можете да четете мислите си един на различен след толкоз доста години дружно. Освен когато става въпрос за пари.

Финансовата невярност е необятно публикувана измежду двойките и оказва съществено въздействие върху връзките. Над четирима от 10 женени или съжителстващи възрастни американци признават, че пазят финансова загадка от колегата си, съгласно ново изследване на Bankrate.

От тези двойки 28% считат, че пазенето на парични секрети от половинката им е също толкоз неприятно, колкото физическата машинация, а 7% споделят, че е даже по-лошо.

И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР