Съд във Флорида обвини четирима души в убийството на рапъра

...
Съд във Флорида обвини четирима души в убийството на рапъра
Коментари Харесай

Кой застреля Екс Екс Екс Тентасион?

Съд във Флорида упрекна четирима души в убийството на рапъра Екс Екс Екс Тентасион и осъществяване на въоръжен грабеж, заяви АР.

Обвинения са предявени против 22-годишните Дедрик Уилямс, Майкъл Боутрайт и Робърт Алън и 20-годишния Трейвън Нюсъм.

Уилямс бе арестуван два дни след убийството в окръг Брауърд, щата Флорида, а Боутрайт - по-рано този месец, до момента в който местонахождението на Алън и Нюсъм към момента е незнайно.

Колата, карана от Екс Екс Екс Тентасион, чието същинско име е Джасей Дуейн Онфрой, била блокирана от мрачен джип, до момента в който той излизал от магазин за мотоциклети през юни. От джипа излезли двама въоръжени маскирани мъже, които възнамерявали да ограбят рапъра. Той носел чанта, в която имало 50 000 $ в брой.





Двадесет годишният рапър бил прострелян няколко пъти от един или няколко въоръжени мъже, които откраднали чантата и избягали, разясниха от полицията.

В обвиняването се прецизира, че изстрелът на Боутрайт е бил съдбовен. Най-малко един от обвинените - Уилямс, е бил сниман от охранителна камера в магазина. Той съобщи в полицията, че бил дружно с другите трима мъже в магазина, само че не знаел авансово, че те имат намерение да ограбят Екс Екс Екс Тентасион.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР