Съд в Русия осъди руски гражданин за държавна измяна на

...
Съд в Русия осъди руски гражданин за държавна измяна на
Коментари Харесай

Русия осъди мъж за изпращане на ракетни части на САЩ

Съд в Русия осъди съветски жител за държавна измяна на 12 години и половина затвор за изпращане на съставни елементи за ракети в Съединените щати по разпореждане на американските разследващи служби, предадоха съветските осведомителни организации в петък.

Федералната работа за сигурност (ФСБ) уточни мъжа като Сергей Кабанов, за който се твърди, че е пренесъл контрабандно съставни елементи през Латвия до американска компания, основана в Алабама, която съгласно съветското контраразуаване е била под контрола на Министерството на защитата на Съединени американски щати, оповестиха осведомителните организации.

Кабанов, който ще излежи присъдата си в затворническа колония с оптималната сигурност , откакто беше наказан от съд в град Твер, е пренасял контрабандно елементи, употребявани в съветските ракетни системи за противовъздушна защита и в радарни оръжейни системи, се споделя в известието.

Видеозапис от камера за наблюдаване, публикуван посредством организация ТАСС, демонстрира момента на задържането на Кабанов от оперативни чиновници на ФСБ. На него се виждаше по какъв начин той и различен мъж реалокират дребен дървен сандък от една кола в друга.
 Москва е
Москва е " обезвредила " стотици задгранични шпиони

Това съобщи Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР