Съд в Париж потвърди обвиненията в изнасилване и сексуално посегателство,

...
Съд в Париж потвърди обвиненията в изнасилване и сексуално посегателство,
Коментари Харесай

Потвърдиха обвиненията в изнасилване към Депардийо

Съд в Париж удостовери обвиняванията в обезчестяване и полово посягане, отправени по отношение на артиста Жерар Депардийо, съобщи Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Молбата му за преустановяване на следствието беше отхвърлена.

Актьорът е упрекнат в обезчестяване и полово посягане от млада френска актриса. Тя твърди, че това се случило в неговия дом в Париж през 2018 година Депардийо дефинира изказванията като " неоснователни ". Главният обвинител на Париж Реми Аиц обаче съобщи, че има " съществени и доказани доказателства " да не бъдат свалени обвиняванията против артиста по делото, заведено от младата актриса Шарлот Арно.

Случаят ще бъде върнат на проверяващия магистрат, който ще възобнови работата си по него, изясни процедурата Аиц. Ищцата, която участва в правосъдната зала, отхвърли да разяснява решението, само че нейната защитничка, Карин Дюрио-Диебо, съобщи пред Франс прес, че клиентката ѝ утвърждава. Адвокатът на Депардийо, Ерве Темим, отхвърли коментар.

Шарлот Арно подаде недоволство против артиста през лятото на 2018 година Тогава тя е на 22 години. В него младата актриса съобщи, че е била изнасилена два пъти от Депардийо в жилището му във френската столица няколко дни по-рано. На артиста бяха предявени обвинявания през декември 2020 година Той беше подложен под правосъдно наблюдаване, само че остана на независимост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР