Съд в нюйоркския район Манхатън сне временната забрана за продажбата

...
Съд в нюйоркския район Манхатън сне временната забрана за продажбата
Коментари Харесай

Съдът в САЩ разреши продажбата на любовно писмо от Тупак до Мадона

Съд в нюйоркския регион Манхатън сне краткотрайната възбрана за продажбата на търг от къщата Gotta Have It на персонални писма, фотоси и други предмети на американската певица Мадона. Това заяви електронната версия на вестник The New York Times, съобщи БГНЕС.
През юли предходната година арбитър Джералд Лебовиц удовлетвори желае на Мадона и вкара краткотрайна възбрана върху провеждането на търга. Сега съдията отклони настояването на певицата заради приключване на периода, провиснал за споразумяване на въпроса за собствеността върху 22 лота от търга.
В същото време съдът призна, че движимостите са по право на някогашната другарка и съветник на Мадона Дарлийн Лутц. Според постановлението на съда, поп иконата не е постъпила правилно, тръгвайки непосредствено против Дарлийн Лутц – нюйоркската колекционерка на творби на изкуството и някогашна другарка на Мадона. Лутц е и основният източник на 22-та предмета, измежду които са писмена преписка, касетки и четка за коса на певицата. Лутц обоснова позицията си с съществуването на съглашение от 2004 година с Мадона, която се е задължила да не пречи на каквото и да е решение на Луц за това по какъв начин ще се разпорежда с посочените нагоре движимости.
Сред движимостите е и писмо за раздялата ѝ с рапъра Тупак Шакур. То е адресирано до Мадона от починалия в този момент Шакур, в което той излага аргументите за решението да се раздели с нея. Писмото е с дата януари 1995 година, а неговата начална цена бе избрана за 100 000 $. Написано е от пандиза, където по това време Шакур излежава присъда за полово принуждение.
" Можеш ли да схванеш това? Да бъдеш забелязана с негър мъж няма да заплаши по никакъв метод кариерата ти. По-скоро ще те накара да изглеждаш по-отворена и вълнуваща ", написа Шакур и разяснява изказване на Мадона по това време, в което звездата е декларирала, че e " завършила с опитите си да рехабилитира всеки рапър или бейзболна звезда ", визирайки и предходни свои афери. Думи, които се оказват изключително мъчителни за рапъра и той пожелава да приключи романа си с Мадона, въпреки и да ѝ дава обещание другарството и поддръжката си.
Новината за връзката сред двамата бе крита в продължение на доста години и едвам през 2015 година певицата призна, че се е срещала с Тупак съвсем до убийството му през 1996 година.
Сред писмата е и едно, в което Мадона прави нелицеприятни характерности на актрисата Шарън Стоун и на певицата Уитни Хюстън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР