Съд в Москва ще заседава във вторник по искането на

...
Съд в Москва ще заседава във вторник по искането на
Коментари Харесай

Руски съд заседава по искането за ефективна присъда за Навални

Съд в Москва ще заседава във вторник по настояването на Федералната работа за осъществяване на наказванията условната присъда на опозиционера Алексей Навални по дело за машинация по отношение на компанията " Ив Роше " да бъде заменена с ефикасна.

Според Федералната работа за осъществяване на наказванията Навални е нарушил неведнъж предходната година мярката си за неотклонение - подписка, а след приключването на своето лекуване в Германия във връзка хипотетично отравяне през август не се е явил за регистрация нито един път. В резултат надзорният орган изиска от съда смяна на наказването.

Руската полиция стартира да задържа хора покрай Московския градски съд, където ще се гледа дело за промяна на присъдата на Навални, заяви Ройтерс.

Край постройката на съда са ситуирани обилни сили от специфичните полицейски елементи ОМОН, федералната работа Росгвардия и Втори действен полк, предопределен за битка с всеобщи вълнения. На подстъпите към съда са сложени железни заграждения. До най-близката метростанция дежурят подсилени полицейски екипи. Пътните артерии край постройката са препречени с техника за разчистване на улици. Засилени са и ограниченията за сигурност в центъра на Москва.

Преди ден в Русия влезе в действие закон, задължаващ операторите на обществените мрежи да търсят и блокират достъпа до предложения за присъединяване в неразрешени митинги. През последните дни съветските управляващи започнаха дейности против обществените мрежи, откакто в интернет бяха публикувани апели за митинги в поддръжка на намиращия се в пандиза отстъпник Алексей Навални. На Facebook, Туитър и Ютюб да вземем за пример бяха наложени санкции. Навални е прочут с това, че е изключително деен в обществените мрежи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР