Съд в Москва отхвърли обжалване от руския опозиционен лидер Алексей

...
Съд в Москва отхвърли обжалване от руския опозиционен лидер Алексей
Коментари Харесай

Руски съд отхвърли жалбата на Навални срещу 9-годишната му присъда

Съд в Москва отхвърли обжалване от съветския опозиционен водач Алексей Навални против излежаваната от него 9-годишна присъда, която той и сподвижниците му осъдиха като политически стимулирана, оповестява " Ройтерс ".

Съдът постанови " да остави присъдата без промени " и тя да влезе в действие неотложно. Това значи, че Навални ще бъде изместен в затворническа колония със непоколебим режим , с цел да изтърпи присъдата си, откакто в заграбване и пренебрежение към арбитър - обвинявания, които той отхвърля.

През март тази година най-отявленият критик на Кремъл беше наказан на девет години затвор в допълнение към присъдата си от две години и половина, които към този момент излежава. Самият Навални твърди, че обвиняванията против него са скалъпени, с цел да осуетят политическите му упоритости.
 Осъдиха Навални на 9 години затвор
Осъдиха Навални на 9 години затвор

Присъдата предстои на обжалване

Днешното правосъдно решение беше взето на съвещание, на което опозиционерът разкритикува съветския президент Владимир Путин, определяйки го като вманиачен, който е почнал " глупава война " в Украйна , учредена на неистини.

Това е глупава война, която вашият Путин стартира, акцентира 45-годишният Навални пред съда посредством видеовръзка от наказателната колония, където е държан. Тази война е построена върху неистини, безапелационен бе той.

През февруари предходната година по дело за машинация, което назовава скалъпено и политическо. Той излежава присъдата си в наказателна колония в Покров, близо до Москва.

В началото на март стана ясно, че дарения за неговите организации - закононарушение, което се санкционира в Русия с до 10 години затвор.
 Навални зове руснаците за ежедневни митинги против своя
Навални зове руснаците за ежедневни митинги против своя " вманиачен цар " Путин

Нека не се трансформираме в уплашени безмълвни хора, приканва опозиционерът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР