Съд в Манхатън отмени по искане на американската певица Мадона

...
Съд в Манхатън отмени по искане на американската певица Мадона
Коментари Харесай

Откраднаха лични вещи и фотографии на Мадона, предвидени за търг

Съд в Манхатън анулира по искане на американската певица Мадона търг с нейни персонални писма, фотографии и долни дрехи, оповестяват международните организации.

По-рано Кралицата на поп музиката подаде правосъден иск по ускорена процедура с молба да бъде анулирана тръжната сесия на аукционната къща " Гота хев ит ", планувана за сряда. Според нея лотовете били откраднати.

Сред тези лотове има писмо на рапъра Тупак Шакур, излагащо аргументите поради които той има намерение да скъса с Мадона. То е датирано от месец януари 1995 година, като стартовата му цена беше избрана на 100 000 $. Писмото е било написано в пандиза, където Шакур излежавал присъда за полово принуждение.

През 2015 година Мадона провокира възторг, като призна, че е била близка с рапъра преди неговото ликвидиране през 1996 година

Поп звездата съумя да извади от търга към 20 лота. Сред тях попадат нейно долно долни дрехи, четка с нейна коса, чекова брошура, фотографиии както и нейно писмо с нелицеприятни мнения за Шарън Стоун и Уитни Хюстън.

Предметите са били препоръчани на аукционната къща от някогашната другарка на Мадона и неин съветник Дарлин Луц. Певицата твърди, че Луц я е излъгала и е взела движимостите й без позволение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР