Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече

...
Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече
Коментари Харесай

Задължиха Анджелина Джоли да допусне Брад Пит по-близо до децата

Съд в Лос Анджелис задължи Анджелина Джоли да даде повече достъп до децата на Брад Пит , с който са в бракоразвод.

 
Четиридесет и три годишната актриса, която държи попечителството над децата, ще би трябвало да разреши на своя брачен партньор и сътрудник да ги вижда постоянно, до момента в който тя снима продължението на " Господарката на злото " това лято във Англия .

 
Според съда отсъствието на татко им би било нездравословно за Мадокс , Пакс , Захара , Шайло и близнаците Вивиен и Нокс .

Judge orders Angelina Jolie to allow children more time with Brad Pitt as they will suffer harm not seeing him. Fail to do so & children may be removed from her care to Brad’s. via?
— Focus Mediation Ltd (@Focus_Mediation)
Съдията счита, че децата са в сигурност с Пит, а мощната връзка с родителите е от съдбоносно значение за всяко едно от тях.



Съдът постанови също, че Анджелина Джоли ще би трябвало да даде на Брад Пит телефонния номер на всяко от децата, с цел да може той да им се обажда и да им написа, без контрола на актрисата.
-->
 

В правосъдните документи е маркирано, че попечителството, присъдено на Джоли, може да бъде трансферирано на Пит , в случай че актрисата не даде повече достъп на артиста до децата им.
Divorce Judge Warns Angelina Jolie To Stop ‘Harmful’ Treatment Of Kids Or Lose Custody To Ex-Husband Brad Pitt
— Faith Family America (@FaithFamilyUSA)  
Следващото чуване на двойката в бракоразвод ще е на 13 август. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР