Съд в Германия постанови днес наказание доживотен затвор на мъж,

...
Съд в Германия постанови днес наказание доживотен затвор на мъж,
Коментари Харесай

Доживотен затвор за германец, убил след спор за носенето на маски


Съд в Германия постанови през днешния ден наказване пожизнен затвор на мъж, приет за отговорен за преднамерено ликвидиране, осъществено след спор поради носенето на защитни маски, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Убийството в град Идар-Оберщайн на 18 септември предходната година потресе Германия. 50-годишният немски жител беше приет за отговорен, че е прострелял чиновник на локална бензиностанция.

Според управляващите обвиненият, който желал да си купи бира от бензиностанцията, споделил на органите на реда, че се ядосал, откакто 20-годишният чиновник отказал да го обслужи тъй като не носел маска. По това време в Германия имаше условие за носене на маски в магазините като мярка за битка с ковид.

Полицията сподели, че обвиненият си е тръгнал от бензиностанцията след разногласието, само че половин час по-късно се е върнал и е прострелял служителя в главата.

Първоначално причинителят е избягал от мястото, само че след това се е предал на управляващите, откакто е почнало огромно търсене.

Присъдата против него беше постановена от съд в Бад Кройцнах. Мъжът също по този начин беше приет за отговорен в нелегално владеене на оръжие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР