Съд в американския щат Орегон осъди писателката Нанси Крамптън-Брофи на

...
Съд в американския щат Орегон осъди писателката Нанси Крамптън-Брофи на
Коментари Харесай

Авторката на “Как да убиете съпруга си” беше осъдена на доживотен затвор за убийството на съпруга си

Съд в американския щат Орегон осъди писателката Нанси Крамптън-Брофи на пожизнен затвор за убийството на своя брачен партньор, заяви локалното поделение на телевизионната компания NBC. Тя бе авторка на блога „ Как да убиеш брачна половинка си ”.

71-годишният Крамптън-Брофи е наказан на пожизнен затвор с право на предварително освобождение след 25 години. През май журито призна писателката за отговорна за гибелта на брачна половинка й Даниел Брофи, който беше открит мъртъв в кухнята на Орегонския кулинарен институт на 2 юни 2018 година

Причината за гибелта са огнестрелни рани в сърцето. На 5 септември 2018 година Крамптън Брофи беше задържана и упрекната в ликвидиране. Според следствието семейство Брофи е било изправено пред съществени финансови проблеми, а Крамптън-Брофи се решила на закононарушението, с цел да получи застраховката на брачна половинка си. През 2011 година тя разгласява блога “Как да убиеш брачна половинка си”, само че по време на правосъдното съвещание съдията се съгласи с причините на юристите на Крамптън-Брофи, че този факт не може да бъде употребен против нея по време на процеса.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР