Съд разбра как хищникът Джейсън Худлас, на 27 години, се

...
Съд разбра как хищникът Джейсън Худлас, на 27 години, се
Коментари Харесай

Ужас като две млади момичета, отвлечени от крайбрежна аркада от хищен педофил

Съд разбра по какъв начин хищникът Джейсън Худлас, на 27 години, се натъкнал на девойките, до момента в който играели на крайбрежната аркада в Клийторпс, Линкълншър. Той се сприятелява с тях и им дава пари, които да употребяват за машините, преди да ги вземе от аркадата и да ги изнасили полово и двамата. Кралският съд в Гримсби разбра, че по-късно той също е направил неприлични фотоси на девойките. 27-годишният Худлас от Кингс Роуд, Имингам, призна двете закононарушения за похищение на деца, заяви Grimsby Live.

Съдия Ричард Улфол е наредил специфичен отчет, с цел да се реши до каква степен огромна заплаха съставлява Худлас, преди да го осъди. Старши юрист на короната, Джереми Евънс сподели, че девойките са посетили крайбрежието и са отишли ​​до аркадите, където Худлас се сприятелил с тях и им дал пари, които да употребяват за машините.

Съдът чу, че по-късно той ги е завел в замъка Рос на крайбрежната алея, където снимал неприлични фотоси на едно от девойките и изнасилил и двете. По-късно той прид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР