SACO, Мейн (AP) — Заповедта за укриване на място остава

...
SACO, Мейн (AP) — Заповедта за укриване на място остава
Коментари Харесай

Заповедта за укриване на място продължава, докато град Мейн издирва най-малко 4 заподозрени в стрелба по превозно средство

SACO, Мейн (AP) — Заповедта за укриване на място остава в действие в петък вечерта за центъра на Сако, Мейн, до момента в който полицията търсеше минимум четирима обвинени след замяна на пукотевица сред пасажерите в две транспортни средства, едната от които по-късно прелетя през кръстовище и се блъсна в рейс, пренасящ възпитаници.

Училищата в града бяха за малко заключени, откакто случаят стартира малко преди обяд. Нито едно от децата на борда на рейса не е потърпевшо, сподели представителят на града Емили Рой.

Докато полицията претърсваше, те разчистиха региони, където е било обявено за допустимо забелязване на обвинените. Местни и районни полицейски организации, тактически единици, полицейски кучета и дронове са взели участие в издирването, споделиха управляващите.

Говорител на полицията разказа следствието като „ продължаваща, променлива обстановка “. Полицията сподели, че търси четирима души, които са избягали от една от колите, взели участие в злополуката, и че един от хората наподобява е би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР