Съчуствам на майките с колички и купонджиите след дискотека, това

...
Съчуствам на майките с колички и купонджиите след дискотека, това
Коментари Харесай

Бургазлийка: Съчувствам на майките с колички и купонджиите след дискотека СНИМКИ

" Съчуствам на майките с колички и купонджиите след дискотека ", това написа в обществената мрежа Facebook Ник Сергеева.

Поводът за написаното е отчайващото положение на улица " Ивайло " в квартал " Възраждане " в Бургас.

Жената показа фотоси, на които се виждат разрушени, изчезнали и разкривени тротоарни плочки. Пътното платно също е в трагично положение.

" Улицата е една от достоверните на град Бургас, разграничава се с естественно изграденни легнали служители на реда с надигнати палки (плочки) и някои от тях крият своето препятсвие. Когато е дъждовно си има своята отличителност. В Рила си имат 7 рилски езера, а на ул. " Ивайло " - 70 бургаски езерца ", написа Ник.

Жители на Бургас са безапелационни, че разрушеният тротоат основава заплаха за произшествия с пешеходци. Заради неспособност да се движат безвредно те са принудени да слизат на пътното платно.

" Майките с колички не можем да се движим в квартал " Възраждане " - безусловно НЕ МОЖЕМ! Излизаме на пътя - платното. Псуват ни водачи, които не осъзнават, че на нас ни се живее, само че просто нямаме от къде да минем! Тротоарите са оф-роуд! Коли, дървета, плочки, лампи, стълбове и т. н. Аз имам мазоли на ръцете, с цел да блъскам по-силно количката. Да не приказваме, че главите на децата ни са тресат брутално ", написа в мненията под поста Лея Маринова.

В коментарите бургазлии означават още, че доста от тротоарите в града са труднопроходими. Те се надяват общината да предприеме ограничения и да се обезопаси сигурността на жителите.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР