Съчетайте я с дънки и спортни обувки, с елегантен панталон

...
Съчетайте я с дънки и спортни обувки, с елегантен панталон
Коментари Харесай

Шест стайлинг идеи с риза СНИМКИ

Съчетайте я с дънки и спортни обувки, с грациозен панталон и забавна пола или я увийте като плажна рокля - ризата ви дава цялостна независимост да изразите себе си

Ризата е универсална и доста значима част от дрешника ни, която постоянно избираме за офиса, комбинирана със сако, прав панталон или пола под коляното. Обикновено се стопираме на класическите бели модели, излъчващи професионализъм и грациозност, само че ризите могат да се носят и за комфорт и независимост. Понякога обаче имаме потребност от малко прохлада и многообразие в стайлинга си. А колкото по-топло става на открито, толкоз повече ни се желае да носим разнообразни, свежи цветове. Ето за какво не сме сюрпризирани, че един от трендовете на пролет/лято 2021 са едноцветни ризи в наситени или пастелни тонове.

Ризата е една практична дреха, която може да се носи по доста разнообразни способи. Освен това можем да опитвам на воля и да изглеждаме забавни и разнообразни всякога.



Риза-рокля

Последните години ризите вид рокля са на всички места. Много девойки считат това за идеалната дреха. И в действителност, тя е комфортна и универсална. Тази пролет и лято ще забележим ризата-рокля в доста забавни комбинации. Може да я носите в композиция с колан или кожено яке. Идеален избор е и за плажа, защото дава независимост, комфорт и хладина, а в летните жеги ни е нужно тъкмо това.

С къса пола

Свикнали сме да виждаме ризата прибрана в полата, само че към този момент има и по-интересно комбиниране. Комбинирайте малко по-дълга риза с къса, спортна пола и ще създадете една практична и съвременна ежедневна визия. По-дългата риза може да не е първото нещо, което бихте съчетали с къса пола, само че се надяваме да ви вдъхновим да опитате.



С дънки

Класическа композиция. Съчетаването на риза и сини дънки в никакъв случай няма да ви изневери. Актуално остава и съчетанието от дънкова риза с дънки, което естествено не е по усета на всеки, само че е много положително попадение. Комбинирайте с маратонки, а с цел да придадете по-изискан тип, може да съчетаете с токчета.

Спортен панталон

Комбинацията от риза и необятен състезателен панталон вид карго е една от горещите комбинации това лято. Визията е комфортна и практична, а в случай че добавите високи обувки, става елегантна. Съчетайте сходен вид панталон с дълга риза от ефирна материя, с цел да получите небрежна ежедневна визия.



Цветна риза и типичен панталон

Съчетайте типичен панталон с риза в ослепителен цвят. Така ще създадете небрежна изискан визия, изключително в случай че добавите и сандали на висок ток. Ризата може да се комбинира добре с панталон в безпристрастен звук - бяло, бежово или сиво, до момента в който по-дръзките от вас могат да опитат комбиниране с пола в анималистичен принт.

С елегантна пола

Ризата, съчетана с елегантна пола, е още една класическа композиция, която обаче не е нужно да е скучна или предопределена единствено за офиса. Комбинирайте изчистена риза в един цвят с цветна пола вид молив с забавен принт. А с цел да привлечете вниманието към горната част, може да размените местата на акцента и да съчетаете риза с принт с пола в един цвят.

Ако търсите по-небрежен резултат, може, вместо да подпъхвате ризата в полата, да я носите извън, върху полата.

Ризата ви дава независимост да експериментирате и да бъдете разнообразни всеки ден. Непременно пригответе най-малко една риза, която да вземете със себе си, когато пътувате.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР