Съчетание Целебната сила на напитката се дължи на съчетанието на

...
Съчетание Целебната сила на напитката се дължи на съчетанието на
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Го Пие! Чудотворното Златно Мляко Бори Най-Страшните Болести И Е Вкусно! Ето Я Лесната Рецепта!

Съчетание

Целебната мощ на напитката се дължи на съчетанието на съставките й. Тя укрепва имунитета, гони вирусите, укрепва костите и ставите. Според учените тайната й се крие в куркумата, която съдържа веществото куркумин. Жълтият прахуляк се прави от изсушения и стрит корен на растението, което се употребява в кулинарията и в медицината, написа „ Телеграф “. Изследователите на неповторимото растение настояват, че то има съвсем чудодейни свойства. Използва се в индийската кухня в продължение на хиляди години. Редовната приложимост на куркума може да ни защищити от рак, Алцхаймер и съществени инфекциозни болести. Индийската фалшификация пречиства черния ни дроб. Той е извънредно значим, защото през него минават огромно количество отрови.

Изследвания

Много центрове в Съединени американски щати и Европа, които търсят лек против рака, предлагат потреблението на куркума в борбата с другите карциноми и най-много при този на дебелото черво. През 2008 година изследване на пациенти с рак на панкреаса сподели, че потребната фалшификация забавя растежа на тумора. Друго проучване потвърдило, че пациентите с трансплантиран бъбрек одобряват по-добре присадения си орган, когато дружно с медикаментите взимат и веществото куркумин в композиция с различен антиоксидант – кверцетин. Златното мляко оказва помощ и в лекуването на ревматоидния артрит, отразява се добре на женското здраве, оказва помощ при бодърствуване, меланхолия и отмалялост. Куркумата е способна да ви помогне да се отпуснете и да спите по-добре. Осен това скъпата фалшификация е ефикасна при болки в корема, има противовъзпалителни и антибактериални свойства. Златното мляко се отразява удобно и при проблеми с кожата.

Източник

Другата съставна част в индийската напитка – бадемовото масло, е отличен източник на калий и фолиева киселина, протеини и мононенаситени мазнини. Те се борят против някои сърдечни болести. Включете бадемово масло в ежедневната си диета, тъй като високото й наличие на калий оказва помощ да поддържаме положително равнище на кръвното си налягане. Освен това посредством него можем да поддържаме здравословно равнище на холестерола в кръвта. Често бадемовото масло се употребява за лекуване на мускулна болежка, тъй като елементарно се всмуква в кожата, оставя сладостен мирис, успокоява и релаксира.

Автор: Петя Христова

Източник: www.epochtimes-bg.com
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР