Събуждате ли се всяка сутрин с разрошена коса, която е

...
Събуждате ли се всяка сутрин с разрошена коса, която е
Коментари Харесай

Спри накъсването и заплитането: прически, които предпазват косата ти докато спиш

Събуждате ли се всяка заран с разрошена коса, която е безнадеждно заплетена и засукана ?

Този проблем постоянно се дължи на навиците ни по време на сън от предходната нощ.

Когато се въртим и мятаме в съня си, това води до търкане сред косата ни и влакната на възглавницата. Твърде мощното търкане води до увреждане на косата в дълготраен проект, като предизвиква раздробяване и цъфтящи крайща. И надлежно, косата ви се накъсва повече, в сравнение с пораства.

За благополучие има способи да намалите до най-малко триенето на косата през нощта. Като начало, започнете да спите върху копринена или сатенена калъфка за възглавница, която обезпечава гладка повърхнина за косата ви. В допълнение е добре да приберете косата си, тъй че да предотвратите неприятното усложнение, с което е мъчно да се справите заран.

Независимо дали имате къдрава или права, дълга или къса коса, има доста подобаващи и комфортни разновидности за прически, които ще ви предпазят от раздробяване и усложнение. Вижте нашите оферти в галерията.
 Прически, които защищават косата през нощта  Прически, които защищават косата през нощта  Прически, които защищават косата през нощта  Прически, които защищават косата през нощта
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР