Събуждам се и осъзнавам, че тази сутрин ще е от

...
Събуждам се и осъзнавам, че тази сутрин ще е от
Коментари Харесай

Тайната закуска на главния редактор

Събуждам се и съзнавам, че тази заран ще е от онези… От тези летните, леките, безгрижните. От тези, в които може да нямам цялото време на света, само че ще се държа по този начин, като че ли го имам. Защото денят се познава по сутринта, а аз държа моите сутрини да бъдат зареждащи, вкусни и положителни.

Слънцето към този момент наднича примамливо през пердетата, скачам от леглото и се чудя какво ли ме чака в горещия летен ден. Протягам се мързеливо като котка, поемам дъх аромата на утринното ми кафе и към този момент знам, че съм подготвена да покоря света!

Но преди този момент - закуска! Да, основните редактори закусват. Е, най-малко този основен редактор сигурно го прави:) Като един горделив представител на зодия Телец, аз съм обожател на хубавата храна. Като основен редактор на Edna.bg, знам какъв брой е значимо да се грижа за себе си в забързаното всекидневие. Като жена и майка, постоянно желая да давам 100% от себе си, а за задачата би трябвало да се усещам добре.

 Вяра Иванова Личен архив

А това, което ме кара да се усещам добре заран и ми дава положителен старт на деня, е вкусната и питателна закуска. Помня, че когато бях дребна, се възхищавах на героините във филмите, които сладко похапваха хрупкавите си зърнени закуски в личните си идеално подредени кухни. Днес се оказва, че моят утринен обред наподобява много на тях. Е, кухнята ми не е идеално подредена всеки ден, само че едно нещо е наложително - моята вкусна и питателна закуска!

 Вяра Иванова Личен архив

Името ѝ е и тя е моята загадка за вкусно, хрупкаво и питателно ядене при започване на деня. Nestle Fitness Granola съдържа над 50% пълнозърнести култури (овес и пшеница), което ги прави съществена съставна част на закуската. Тя съдържа още добавени калций и желязо.

Nestle Fitness Granola съставлява едно хрупкаво съвършенство, което се добавя отлично с обичаното ви мляко, обичания плод или пък с ядки за още повече изкушаваща хрупкавост.

 Вяра Иванова Личен архив

ми оказва помощ да повеждам уравновесен метод на живот и всяка заран да имам онази мечтана кино закуска, която не наподобява добре единствено на екран, само че и онлайн. Добавям към нея и обичаните ми сезонни плодове, ядки и млека и ситуацията се трансформира от красиво в идилично! Защото салдото е съществена причина за благополучен живот, а уравновесената закуска е едно отлично начало.

 d Nestle Fitness
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР