„Събудих се изведнъж, защото се пусна аларма, бях толкова замаяна,

...
„Събудих се изведнъж, защото се пусна аларма, бях толкова замаяна,
Коментари Харесай

Жена, упоена и ограбена в дома си, във Варна

„ Събудих се внезапно, тъй като се пусна тревога, бях толкоз замаяна, че дори не можах да схвана, че това е моята тревога. Опитвах се да стана, само че краката ми не ме слушаха. Погледнах в страни и видях, че прозорецът е отворен, вратата е отворена”, споделя пред „ Здравей България” по NOVA, Ирина, която твърди, че е била упоена и ограбена в дома си във Варна.

Бизнесдамата показва, че са ѝ били отнети бижута на стойност повече от 100 хиляди евро, подарени от нейния мъж.

Крадци пребиха баба, щерка и внучки за 30 лв.

Брутално ликвидиране с обир потресе град Левски

Крадци обезобразиха и вързаха със свински опашки баба

Луксозната къща има охранителна система, само че едно от местата, където може да се проникне по-лесно е спалнята. За това Ирина счита, че домът ѝ е бил следен и изследван, преди обира.

Все отново охранителните камери са записали бягството на крадците. Мъжете обаче носят маски.

Ирина споделя, че когато се е събудила съумяла да натисне паник бутона и единствено след 5 мин. пристигнали хората от службата за защита. Те ѝ оказали първа помощ.

Таймерите на камерите демонстрират, че крадците са претърсвали къщата в продължение на близо 40 минути.

Според Ирина, те я упоили с газ, който пуснали през прозореца на спалнята. Когато се събудила тя се чувствала доста зле. Устата ѝ била пресъхнала, главата я боляла и повръщала. Била замаяна.

В двора на къщата има подготвено куче, което обаче не е реагирало по никакъв метод на нахлуването, защото евентуално също е било упоено.

От полицията във Варна удостоверяват, че проверяват обира, само че отхвърлят да дават повече детайлности, до момента в който продължава работата по случая.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР