Събрани от различни държави, вярващи в различни неща, но обединени

...
Събрани от различни държави, вярващи в различни неща, но обединени
Коментари Харесай

Невяна Владинова отправи послание към участничките в Световното първенство

Събрани от разнообразни страни, вярващи в разнообразни неща, само че обединени от любовта си към художествената гимнастика, довечера в " Арена Армеец " по концепция на посланика на 39-ото Световното състезание в София Невяна Владинова се организира мотивационна среща.

Специални посетители бяха президентът на Техническия комитет по художествена гимнастика към Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Ноха Абу Шабана и представителят на Комисията на спортистите Сияна Василева. Специално послание към всички събрали се изпрати и президентът на ФИГ Моринари Ватанабе. 

" Това е Световно състезание и тук сте най-хубавите в художествената гимнастика и най-хубавите в страните си. Да сме най-хубави за тях е също толкоз хубаво, едвам сме най-хубави в тях! Това оставя диря и не отминава. За страдание малко хора помнят кой какви и какъв брой медала има, само че помнят кой какво чувство е оставил и продължава да оставя в тях – с държанието си, с образеца си, с посланията си ", сподели Невяна Владинова, предава Спортал.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР