Събрали се момичета от всяко кътче на страната, за да

...
Събрали се момичета от всяко кътче на страната, за да
Коментари Харесай

"Разката им фамилията": Бесният скандал, който разтрепери психоложката Александра

Събрали се девойки от всяко кътче на страната, с цел да си покажат рогата и номерата. Едната смъква гащи, другата злобно се смее, а третата налита на пердах.

Е, малко пресилено, само че кавги тресат Бодрум. Александра влезе в изострен спор с част от VIP съквартирантките си, които желаят да прикоткат Виктор Стоянов с всички сили. Е, ние сме тук, с цел да ви съобщим, че множеството няма да съумеят, а слуховете в нета са... истина.

Да се върнем на главното – българските викове в Бодрум. След като Бонбонова реши да си махне бельото пред Виктор Стоянов, който акцентира като дете, че не е гледал, настъпи междусъюзническа война.

Виж още: Шестица от тотото или богат Чичко Паричко? Нора Недкова не стопира да обикаля по скъпи курорти 

Никой не очакваше, че психоложката Александра ще скочи да пази разкрепостената Благовеста, само че по-голямата изненада пристигна от Теодора Калинина, която вбеси повече с държанието си.

" Злобничка си, блага ", " Дано изхвърчиш скоро ", " Тази с татусите е доста противна " и много други са мненията, които се леят в нета по адрес на Калинина, против която Алекс избухна. 

" Оставете я намира, тъй като прекалявате. Прекалявате! Прекалявате с мнението си, злобата си и мнението си. Оставете Благовеста, тъй като ме дразните ", сподели бясната Алекс. 

Виж още: Джулката почна с клишетата! Ето по какъв начин схванала, че обича новия си

Едни пазят реакцията на Алекс, само че други са разочаровани и от нея. " Хубаво, че я защитаваш, само че каква е тази реакция!? И това било психолог ", написа фенка на шоуто. " Алекс им разкатава фамилийките на тези девойки....

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР