Събрали се мъже в гаража след работния ден (в петък)

...
Събрали се мъже в гаража след работния ден (в петък)
Коментари Харесай

Шеги на пияна глава

 мъж-държи-патерици

Събрали се мъже в гаража след работния ден (в петък) и крепко се напили. А един от тях се напил „ на талпа “. По едно време към тях се включил още един приятел,  патерици и гипсиран крайник. Той също се напил. Приятелите го попитали:

– Още дълго ли ще си с патерици?

– Станало ясно, че няма да е дълго – в понеделник щял да върви в поликлиниката да му смъкват гипса. Пили още. И тук на един от компанията в главата му пристигнала гениална мисъл:

– А за какво ще се мъкнеш до поликлиниката, ще висиш на опашка, ще си губиш времето? Ние тук имаме всички принадлежности! Каква е разликата, ден по-рано, ден по-късно?

Пили още. И стигнали до извода, че това е доста трезва мисъл. И му свалили гипса. Отбелязали това събитие.

По-късно в още една светла глава пристигнала брилянтна смешка. С общо старания и доста деликатно те поставили сваления гипс върху крайници на напилия се като талпа техен приятел и го замотали с бинт от аптеката. Поставили до него патериците и траяли да пият.

През нощта приятелят им се събудил. Опитал се да стане – сложна работа. Шокиран се втренчил в гипса. Не резонния му въпрос околните му другари в един глас дали отговор:

– Ама по какъв начин си се напил, Викторе! Нищо не помниш! Падна в една яма, всички ние те извадихме, извикахме незабавна помощ. Фелдшерът ти постави гипс, сподели в понеделник да отидеш в поликлиниката на рентген.

И по този начин безапелационно говорили, че бедният Виктор цяла събота и неделя вървял внимателно с патериците у дома, изслушвайки справедливите упреци на жена си, а в понеделник вместо на работа се отправил към поликлиниката, където се явил на рентгена и бил изобличен като трагичен преструван.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР