Събрахме няколко изключителни цитата от американката Тийл Суон – духовен

...
Събрахме няколко изключителни цитата от американката Тийл Суон – духовен
Коментари Харесай

8 отрезвяващи цитата на Тийл Суон, които всеки трябва да прочете

Събрахме няколко изключителни цитата от американката Тийл Суон – нравствен лидер, създател и един от най-влиятелните духовни учители в света

Един от най-обсъжданите духовни водачи на нашето време, Тийл Суон, се счита за същински „ врач “ на сърцата. Жената, претърпяла тежко принуждение в детството, има ясновидска заложба и екстрасензор от раждането си, което в последна сметка ѝ разрешава да се излекува от тежката контузия.

Според Тийл Суон, душата на всеки човек преди въплъщението във физическия живот , „ избира “ избрани условия и характерности на живота, които ще допринесат за нейната (а и на самия човек) оптималната еволюция.

За мъжкото и женското начало

Задачата на дамата е да накара мъжа да усеща със сърцето си. Работата на мъжа е да отбрани дамата, с цел да може тя да направи това.

За възхищението от различен човек

Като идолизирате някого, вие просто проектирате личните си потиснати позитивни качества върху него. И вместо да подобрявате и усъвършенствате себе си, вие губите време да се възхищавате на някой различен.

За заобикалящата ни среда

Ако сте в обстановка, в която някой не е задоволително добър към вас, това е знак, че по някакъв метод вие не сте задоволително положителни към себе си. Срещаш и си заобиколен от хора, които се отнасят зле с теб, единствено в случай че ти самичък се отнасяш зле със себе си. Светът отразява по какъв начин вие самите чувствате себе си! И по този начин, какво би предписал лекарят в този случай? Любов към самия себе си.

Тийл Суон за магията на изменящата се действителност

Лесно е да се разочароваме, когато осъзнаем какъв брой доста предишното въздейства на сегашното. Но, можем да погледнем тази истина и да осъзнаем до каква степен сегашното въздейства на бъдещето. Може да е доста отрезвяващо в случай че приемем, че бъдещето ще се промени сега, в който променим сегашното. Ние сътворяваме бъдещето, което желаеме да забележим, като вършим постепенни стъпки да станем това, което желаеме да бъдем сега, в който се намираме. Тук и в този момент. И по този начин, какво чакате?

За силата на въображението

Никога не подценявайте силата и значимостта на вашето въображение. Нищо не се появява във вашата действителност, без първо да си го визиите. Всяко нещо, което оживява във вашата действителност, в действителност първо е било мислено.

За даровете от Вселената

Истинските блага на Вселената не са по никакъв начин елементарни. Често това е нещото, от което в действителност се нуждаем, само че не безусловно това, което желаеме, безапелационна е Тийл Суон.

За връзките със себе си и въздействието върху връзките с обичания човек

Връзките могат да бъдат най-големият източник на наслада. Те могат да бъдат и голям източник на страдалчество. Страданието поражда сега, в който стартираме да чакаме различен човек да ни достави наслада посредством обещано държание. В момента, в който оторизираме някого да бъде източник и повода за личното ни благополучие , ние губим всяка власт. Очакваме той да живее съгласно нашата лична визия за благополучие, а не съгласно неговата. И най-важното – губим връзка с единствените връзки, които в действителност имат значение. Връзката сред теб и… теб. Здравословната, любяща, поредна връзка с различен човек е постоянно и единствено непряк артикул на здрава, любяща, поредна връзка със самия себе си.

За пъкъла, който от време на време може да се случи в живота

Помнете, споделя Тийл Суон, вие сте част от тази Вселена. Тя не може да ви нарани, без да навреди на себе си. Това значи, че е в полза на Вселената вие да се чувствате добре и да получавате това, от което се нуждаете и желаете. Тя е на страната на вашето най-голямо положително и ви води при по способи, които може би не постоянно разбирате. Вселената ще ви помогне да стигнете до него, даже и в случай че най-краткият път е през пъкъла.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР