Събрахме хора, които от чисто идеалистични подбуди решиха да се

...
Събрахме хора, които от чисто идеалистични подбуди решиха да се
Коментари Харесай

Тони Симидчиева поведе листата на СДС  

„ Събрахме хора, които от чисто идеалистични подбуди взеха решение да се включат в листата без никакви упоритости за постове и за въздействия. Сред претендентите участват хора, които са част от Съюз на демократичните сили от основаването на партията и такива, които са нейни последователи от 10 години и носят трите букви в сърцето си “, съобщи Тони Симидчиева на конференцията във връзка оповестяването на листата с претенденти на Съюз на демократичните сили за локалните избори.

След като разгласи себе си за лидер на листата, тя продължи с останалите. Експертът в IT сферата Панко Енев е втори в листата на Съюз на демократичните сили. След него се подреждат инженер Веселин Стойков, журналистът Йордан Данчев, икономистката Магдалена Гълъбова, учредителят на Съюз на демократичните сили в Пловдив Марта Момина, строителният надзирател Кирил Николов, сътрудникът в Регионалната занаятчийска камара Албена Халачева, художникът Здравко Йончев, ресторантьорът Еньо Енев и майсторът на художествени тъкани Елена Драмова.

След оповестяването на претендентите Тони Симидчиева означи, че това е „ листа на достойнството “, която има за цел да резервира достойното име на партията и да покаже на пловдивчани, че Съюз на демократичните сили съществува и че жителите има за кого да гласоподават.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР