Събраха се парите за лечението на 21-годишната Димислава Николаева, която

...
Събраха се парите за лечението на 21-годишната Димислава Николаева, която
Коментари Харесай

Събраха парите за лечението на Димислава от Хисаря

Събраха се парите за лекуването на 21-годишната Димислава Николаева, която се нуждае от незабавна интервенция в Турция, с цел да продължи да живее.

Младата жена се бори със „ Сарком на Юинг ”. Средствата - повече от 100 хиляди лв., са обезпечени и Димислава към този момент пътува към клиниката.

„ В потрес съм. Благодаря на безусловно всеки един човек, който ми е оказал помощ. Прегръщам ви ”, показа дамата за Нова. 

" Мили, невероятни, изключителни хора! С наслада Ви увeдомяваме, че прогнозната сума, посочена от здравното заведение за лекуването на детето ни ВЕЧЕ Е СЪБРАНА!

Това ни дава опция да заминем за плануваното лекуване в Република Турция, което ще стартира на 12. 06. 2023г. съсредоточени само върху лекуването на Дими.

Цялото ни семейство благодари от сърце на всички хора откликнали в този сложен за нас миг! Благодрансотта ни е безгранична и освен поради финансовата поддръжка, а и поради изключителната прочувствена и духовна такава! Цялата тази вълна на позитивна страст намерила израз в думите и дейностите на хората ни раздруса от дъното на душите ни. БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОТ СЪРЦЕ!!!

Дими отпътува, изпълнена с религия. Благодарим за всяка искрица вяра, обич и мощ, които ни дадохте!

Сметката я оставяме отворена, тъй като направената предварителна калкулация от лечебното заведение е за препоръчените проучвания и прогнозната цена може да варира съгласно самостоятелната диагноза и опцията за пораждане на медицински затруднения.

Отново ви уверяваме, че постъпилите средства от дарения ще бъдат употребявани единствено и само за лекуването на Дими и след приключването му при съществуване на излишък той ще бъде предаден за лекуване на друго дете.

Всички разноски разнообразни от медицинските, касаещи лекуването на Димислава ще се покриват от фамилията!

На основаната страница във фейсбук ще публикуваме информация и документи за направените разноски, лекуването на детето и нейното положение.

С най-сърдечни благодарности от Дими и фамилията!

Бъдете здрави! ", това написа в пост в обществената мрежа майката на Димислава - Даниела Николова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР