Събраха ли се Кубрат Пулев и Андреа? Този въпрос се

...
Събраха ли се Кубрат Пулев и Андреа? Този въпрос се
Коментари Харесай

Aндреа и Кобрата отново заедно!

Събраха ли се Кубрат Пулев и Андреа? Този въпрос се породи след последните изявления на певицата в обществените мрежи. Блондинката преди минути се появи дружно с Кобрата, качвайки техни общи фотоси във "Фейсбук " и "Инстаграм ".

На едната от фотосите Андреа е прегърнала Кубрат и е добавила мистериозен текст: "Водката, която сплотява "...

Към различен от фрагментите фолк певицата написа: "За хората и моментите, които са основани да бъдат специфични! ".

Фотосесията им разбуни духовете и почитателите на Андреа разумно я попитаха дали двамата не са още веднъж дружно след шумната им разлъка преди месеци. Припомняме, че през лятото наранената русокоска обществено разгласи, че е скъсала с боксовата звезда, отправяйки тежки обвинявания към някогашния си посредством изявления в обществените мрежи.

"Вземете се оженете най-сетне! Ту се разделяте, ту се събирате... Това е обич! ", обръща се към Андреа една от последователките й в "Инстаграм ".

Слуховете, че певицата и Пулев още веднъж са дружно, се ускоряват още повече от самата нея. Преди часове русокоската качи още една забавна обява. Андреа приканва искащите да си закупят специфична фланелка на Кобрата, поставяйки линкове към формалния му уебсайт, откъдето могат да се снабдят с фенски продукти от марката на боксьора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР