Съботното вечерно шоу на БНТ с нов водещ. От утре

...
Съботното вечерно шоу на БНТ с нов водещ. От утре
Коментари Харесай

Орлин Павлов за новото предизвикателство като водещ на Събота вечер с БНТ

Съботното вечерно шоу на Българска национална телевизия с нов водещ. От на следващия ден всяка събота в 21:00 часа от дребния екран ще ни посреща харизматичният и сияен артист Орлин Павлов. Гости в първото предаване ще бъдат обичаният реализатор и водещ на куиз шоуто на публичната телевизия " Последният печели " Орлин Горанов, както и известният продуцент и водещ Андрей Арнаудов.

Хора, за които знаем доста, само че ще ги забележим в друга светлина и ще научим нещо ново за тях. Или пък такива, които не познаваме, само че са забавни и имат какво да ни опишат.

" Ще имам доста положителни събеседници, т.е. задачата е хем да забавляваме хората и да им е прелестно в събота вечер с Българска национална телевизия, да се провиснал, да погледат нещо симпатично, хем да имаме посетители, които да разберем нещо ново за тях ", сподели Орлин Павлов.

Орлин Павлов - едно от най-популярните имена в актуалната българска поп музика и надарен артист се впуска в предизвикването с възторг.

" Дали е фантазия, или ми е минавало през главата, сигурно е нещо, което съм си мислил - какво ли би било, в случай че аз съм на мястото на тези хора, които вършат подобен вид излъчвания, да, може да се каже, че е една сбъдната фантазия ", споделя Орлин Павлов.

Новият сезон на " Събота вечер с Българска национална телевизия " е част от надграждането на програмната скица на публичната телевизия.

" Орлин Павлов е човек с несъмнена харизма. Вярваме, че ще има доста повече звездни срещи, доста по-интригуващи диалози ", сподели Антон Андонов, член на УС на Българска национална телевизия.

А упованията са да бъдат надскочени положителните резултати от отразяването на международното състезание по футбол, триумфът на новогодишната стратегия и на новите сериали " Вина " и " Войната на буквите ".

" Нашата задача е с изключение на да намерим златното сечение сред качествено наличие и атркативно наличие да опитаме да сглобим подобен пъзел, че феновете на Българска национална телевизия да нямат доста други други възможности за това какво да гледат през уикендите ", сподели Антон Андонов.

От на следващия ден всяка съботна вечер Орлин Павлов ви чака с вълнуваща композиция от увлекателни истории, доста смях и музикални изненади.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР