Съботната програма на 23-ия кръг в Първа професионална лига започва

...
Съботната програма на 23-ия кръг в Първа професионална лига започва
Коментари Харесай

Ботев и Славия с последен опит да запазят шансове за Топ 6

Съботната стратегия на 23-ия кръг в Първа професионална лига стартира в 12:30 часа с мача сред Ботев (Враца) и Славия. Двата тима са съседи в класирането с по 27 точки и на доктрина към момента имат шансове да се преборят за място в Топ 6. Изоставането им от Черно море, който сега заема шестото място, е 7 точки, само че на " моряците " им следва тежко домакинство на първенеца Лудогорец и разликата може да бъде понижена.

Ботев (Враца) започва пролетния дял с сложна победа над Витоша (Бистрица), а по-късно загуби от ЦСКА-София. Старши треньорът Сашо Ангелов няма да може да разчита на Емил Стоев, който вкара доста хубав гол на " Армията ". Атаката на врачани ще води Валери Домовчийски, а зад него ще работят Антон Огнянов, Георги Вълчев и Даниел Генов. Централна двойка бранители ще са Илия Миланов и Венцислав Керчев.

В Славия се тормозят от студеното време и тежкия терен. Крилото Георги Йомов продължава да лекува контузия и евентуално ще бъде отвън терените още месец. Вратарят Емануеле Джерия е с комоцио, а ветеранът Георги Петков е болен и под рамката ще застане Георги Георгиев. Цветелин Чунчуков ще играе в предни позиции, подкрепян от Радослав Кирилов, Дарко Тасевски и Стефан Асковски.

През есента Ботев завоюва гостуването си в София с 1:0 след гол на Юлиян Ненов, който към този момент не е в тима.
ППЛ, 23-и кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

БОТЕВ Вербовъчна разработка (4-2-3-1): Костов; Тур, И. Миланов, Керчев, А. Васев; И. Михайлов, Й. Апостолов; Генов, Вълчев, А. Огнянов; Домовчийски
Старши треньор: С. Ангелов
СЛАВИЯ (4-2-3-1): Г. Георгиев; Шоколаров, Марем, Гамаков, Велковски; Узунов, Карабельов; Асковски, Тасевски, Р. Кирилов; Чунчуков
Старши теньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Петър Костадинов
СТАДИОН: " Христо Ботев ", Враца
НАЧАЛО: 12:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 23 кръг, събота 23 февруари  Ботев (Враца) 12:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР