Саботаж на проруските сили в България в лицето на Възраждане“.

...
Саботаж на проруските сили в България в лицето на Възраждане“.
Коментари Харесай

Пеевски за Възраждане: Това не са мъже, това са плюнки

" Саботаж на проруските сили в България в лицето на „ Възраждане “. Това са терористи ". Това съобщи Делян Пеевски от Движение за права и свободи във връзка демонстрацията на „ Възраждане “ пред трибуната на Народното събрание.

„ Видяхте ли по какъв начин „ депутати “ блъскат квесторите и блъскат дами? Това не са мъже, това са плюнки “, счита той.

„ Този цирк е от изтощение, тъй като изчезват – видяхте резултата им на изборите “, добави Пеевски.

По думите му държавността я има, Народното събрание работи и ще работи. „ Всичко се приема, видяхте какви значими решения се одобриха. Няма да се поддадем на натиска на едни смешни терористи ", разяснява още депутатът от Движение за права и свободи. 

По-рано през днешния ден сред депутатите на Движение за права и свободи и " Възраждане " се стигна до пердах, откакто Движение за права и свободи се ядосаха на хората на Костадин Костадинов. Причината - за трети следващ работен ден възрожденците се приготвиха за бойкот на съвещанието, ядосани на демонтирането на Паметника на Съветската войска.

Въпреки това от ГЕРБ откриха решение - изявленията през днешния ден да са от място. Опозиционерите обаче бързо измислиха нов ход - да изключат колоните, с цел да не се чува тон. Това вбеси депутатите на Движение за права и свободи, като първи скочиха Делян Пеевски и Йордан Цонев, с цел да свържат още веднъж кабелите. Там обаче се спречкаха с двама възрожденци, с които се задърпаха за саката, а един от квесторите се опита да ги разтърве.

П
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР