Събота, кафето може да е късно. Хороскопът ви чака. ОВЕН Днес

...
Събота, кафето може да е късно. Хороскопът ви чака. ОВЕН
Днес
Коментари Харесай

Неочакван обрат в живота на две зодии

Събота, кафето може да е късно. Хороскопът ви чака.

ОВЕН

Днес по пътя ви надали има трудности, които не може да преодолеете. Находчивостта ви ще оказва помощ да преборите противниците си. Ще имате опция за подсилване на бизнес връзките и за привличане на авторитетни хора в поддръжка на вашите хрумвания. Очакват ви приятни запознанства.

ТЕЛЕЦ

Не бързайте за на никое място през днешния ден. Всичко ще се получи, в случай че не вземате значими решения в деяние и се опитате да обърнете оптимално внимание на нещата, които си заслужават. Възможни са приятни срещи. Ще имате късмет за контракт с доста високопоставено лице. Картите ще са във ваша изгода.

БЛИЗНАЦИ

Днес е добър ден да завършите неща, които сте почнали по-рано. Правилно ще разпределите целите и ще насочите напъните си, по този начин, че да постигнете страхотни резултати. Много Близнаци ще се възползват от насъбрания по-рано опит. Очакват ви спонтанни дребни покупки.

РАК

Благоприятен ден, изпълнен със разнородни събития. Той дава обещание забавни срещи и дава късмет за триумф в бизнес, с който до в този момент не е било допустимо да се справите. Приемате съществено всичко, с което се заемете. Дълго другарство може да стартира с появяването на обща идея. Вероятни са непредвидени дарове.

ЛЪВ

Забързан, само че доста забавен ден. Приемате новите неща с възторг, изключително тези, които на пръв взор наподобяват сложни. Ще се справяте бързо и ще постигнете положителни резултати, които ще ви дадат опция да затвърдите професионалните си позиции. Втората половина на деня е удобна за другарство с близки.

ДЕВА

Предстои ви под напрежение и забързан ден. Всяка минута е от голяма важност, тъй като би трябвало да извършите неотложни задания за другите. Не са изключени сполучливи съвпадения, с помощта на които значимите въпроси ще бъдат решени. Вечерта са евентуални приятни изненади и вести, които ще ви развеселят.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за всяка активност, която изисква креативен метод, допускащ да дадете воля на въображението си. Гледате на нещата по доста по друг метод и това постоянно оказва помощ за реализиране на триумф. Възможни са приятни фамилни събирания и положителни вести.

СКОРПИОН

Действайте сами изключително сутринта. Това ще ви даде доста по-голям късмет за триумф. Преговорите и полемиките лишават прекалено много време, а препоръките на другите постоянно единствено ще ви объркват. Следобедът е уместно време за покупки, само че не прекалвайте с харченето на пари.

СТРЕЛЕЦ

Днес нормалните действия ще ви лишават доста повече време от нормално. Заемате се с всичко, което приемате на съществено и се пробвате да избегнете даже и най-малките неточности. Вероятно е да се появи сполучливо решение на финансови въпроси. Някои представители на знака ще сключат преференциални покупко-продажби.

КОЗИРОГ

Вие сте доста деликатни към дребните неща и детайлности. Слушате деликатно и се доверявате на интуицията си. Това ви разрешава да вземете верните решения с минимална информация. Възможни са нови, които да ви вдъхновят и да ви насочат върху какво да се концентрирайте в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня е положително. Възможни са както приятни срещи, по този начин и непредвидени събития, от които ще бъдете доста удовлетворени. Следобедът ще бъде малко по-труден. Въпросът тук не е в проблемите, които пораждат, а във обстоятелството, че сте по напрегнати от нормално. Притеснявате се от най-малкото.

РИБИ

Днес бързо ще решавате комплицираните проблеми, само че не без непозната помощ. Вероятни са положителни вести и не са изключени забавни предложения. Не рискувайте, заложете на сигурното. Прегледайте финансите си. Следобедът е подобаващ за сантиментални срещи и изненади.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР