Събота и неделя непрекъснато бях в контакт с Щаба, няма

...
Събота и неделя непрекъснато бях в контакт с Щаба, няма
Коментари Харесай

Нинова обеща грижи и тестове за всички в БСП

Събота и неделя непрестанно бях в контакт с Щаба, няма да оставим никого без грижа. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти във връзка със случая на ковид в Българска социалистическа партия, съобщи Агенция " Фокус ".
Лидерът на Българска социалистическа партия описа, че е била известена от Янаки Стоилов в събота, че има позитивен резултат за COVID-19 и че влиза в болница.
" Веднага предприехме ограничения да уведомим всички членове на Националния съвет и администрацията, които участваха в Пленума. Събота и неделя непрестанно бях в контакт с Щаба. Те даваха инструкции какво да предприемем.
Както знаете, през днешния ден тестваме всички, които са взели участие в това всеобщо партийно съвещание. Искам да успокоя членовете - няма да оставим никого без грижа. Най-важното е всеки да мине тест, да получи помощта, от която се нуждае ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.
По думите й в Градския съвет тече тестване на всички. " За тези, които не могат да дойдат от провинцията през днешния ден тук, с Щаба сме се прецизирали следното. Ще дадем техните имена и телефони, те ще получат позвъняване от Столичната РЗИ къде най-близо да отидат за проби, по какъв начин най-бързо да стане тестът и да ни стане прочут резултата. Ще получат инструкции за ограничение на контакти, за всичко, което е належащо. Бъдете спокойни, никой няма да остане без грижа и внимание в този миг ", съобщи още Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР