Събота е, навън отново е твърде топло за пролетта, а

...
Събота е, навън отново е твърде топло за пролетта, а
Коментари Харесай

Vol. 16: Априлски шеги, професия фен на Хари Стайлс и вратата, на която няма място за Джак

Събота е, на открито още веднъж е прекомерно топло за пролетта, а ние се питаме: Кои са 5-те вести от седмицата, създали усещане на някои от представителите на поколението Z* в редакцията на " Булевард България "?

Аз съм Николета Стефанова (23 г.) и на драго сърце се включвам в рубриката " Gen Z дневници ", с цел да ви споделя какво ме накара да спра да превъртам и да се зачета тези дни. За миг забравяме за компликациите по света и у нас и насочваме взор към една по-лека страна на събитията. Ето какво съм ви подготвила:

Шеги и самопризнания на 1 април

Една четвърт от годината към този момент измина. Вместо да си задаваме въпроса: „ Кога мина това време? “, можем да пренебрегваме паниките и да се позабавляваме. Тази седмица отбелязахме Деня на шегата, който се падна в понеделник - най-лошия ден от седмицата, публично разгласен за подобен от върховете на Гинес. Но това е единствено още един мотив да се посмеем.



Сред най-хубавите смешки беше „ новината “, че Тейлър Суифт се отхвърля от частния си аероплан в името на природата. За да понижи въглеродния си отпечатък от, Суифт ще пътува в гребна лодка с най-близките си другари, персонален стилист, нутриционист и капитана на лодката. Всички те ще се редуват кой да гребе.

Първото корабоплаване ще се реализира през май месец сред Стокхолм и Лисабон. По-късно звездата ще прекоси Атлантическия океан по маршрута на кораба „ Титаник “. Суифт възнамерява да подари частния си аероплан на сиропиталище в родния ѝ град в Пенсилвания, с цел да бъде трансфорат в площадка за игра и развъждане на билки. Грета Тунберг би одобрила.

Успешните смешки (както и дезинформацията) постоянно засягат известни персони и горещи тематики, по тази причина и не е изненада, че Тейлър Суифт беше центъра на внимание и този път. Ден по-късно сп. " Forbes " я включи в листата на най-богатите хора в света, оценявайки положението й на стойност 1,1 милиарда $, което никак не си е смешка работа.

В Деня на шегата въпреки всичко се оказа, че има и нещо същинско. В пост в Instagram актрисата Аня Тейлър-Джой, позната ни най-много от сериала " Дамски гамбит " (The Queen`s Gambit) и комедийния трилър " Менюто " (The Menu), разгласи, че навръх 1 април 2022 година се е омъжила скрито за музиканта Малкълм МакРей. Това е година по-рано от тържеството, отразено в медиите през 2023 година, за което се твърдеше, че е формалната сватбена гала на двойката.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР