Събота е ден за полуфинали на четирите WTA и ATP

...
Събота е ден за полуфинали на четирите WTA и ATP
Коментари Харесай

Томова, Кирьос-Опелка, Анисимова-Жабур и още полуфинали: Коментирайте днешните мачове


Събота е ден за полуфинали на четирите WTA и ATP шампионати, които следим през тази седмица. За нас акцентът пада и върху ITF шампионата с награден фонд 80 хиляди $ в Оейраш, където Виктория Томова излиза против Юлия Хатука (№225) в опит да доближи до първи край през сезона.

До момента българката загуби единствено един сет в трите си мача и влиза в ролята на любимец против беларускинята, против която не е играла досега. Мачът е втори на корт №1, където от 15 часа първо ще се играе финалът на двойки.

От огромните шампионати през седмицата първо ще разберем финалистите в Маракеш, където в 15 часа излизат Федерико Кория и Давид Гофен. След тях ще играят Алекс Молчан и Ласло Джере.

В 19 е стартът на полуфиналите при дамите в Богота, където мачовете са Мария Осорио Серано – Лаура Пигоси и Татяна Мария – Камила Рахимова.

В 19:30 Аманда Анисимова и Онс Жабур излизат между тях в очертаващия се като доста забавен първи полуфинал в Чарлстън. След това ще гледаме и конфликта сред Екатерина Александрова и Белинда Бенчич.

В 21 пък в Хюстън Ник Кирьос и Райли Опелка ще опитат да доближат до финала на единствения АТР шампионат на клей в Съединени американски щати. След тях на корта излизат Джон Иснър и Кристиан Гарин.

През целия ден има и забавни мачове от квалификациите на Мастърс шампионата в Монте Карло. Програмата можете да видите ТУК.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР