Съборът на Рожен продължава, както и моите срещи с хората.

...
Съборът на Рожен продължава, както и моите срещи с хората.
Коментари Харесай

Гешев на обиколка на Рожен разглася целта си за по-добър живот в България

Съборът на Рожен продължава, както и моите срещи с хората. Всички те желаят правдивост и по-добър живот в България. Тази цел е и моя цел! Никой да не се съмнява, че ще я реализира!

Това написа някогашният основен прокурор Иван Гешев във фейсбук профила си. По всичко проличава, както и по съпътстващите поста фотоси, че той също участва на събора на Рожен, където е и държавният глава Румен Радев.

Българското знаме се издигна на 111 метра в Рожен и дано националният ни байрак послужи за обединяване в името на Отечеството и никога да не се употребява за следващото безсмислено разцепление, призова Гешев.

" Да си спомним, че сме били и отново можем да бъдем велика нация. Съединението прави силата не е просто лозунг - това е заръка, завещана ни от нашите предшественици ", заключи Иван Гешев.

Припомняме, че някогашният основен прокурор предходната седмица заяви, че създава гражданско родолюбиво консервативно придвижване, което ще се основава на правилата на националното достолепие, християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности. На 10 юни Иван Гешев записва гражданското придвижване " Справедливост за България ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР