Съблекалнята в е много напрегната и това е една от

...
Съблекалнята в е много напрегната и това е една от
Коментари Харесай

Тотален разкол цари в Атлетико и бута шампиона към провала?

Съблекалнята в е доста напрегната и това е една от евентуалните аргументи за неубедителното показване на отбора напоследък. " Дюшекчиите ", които са настоящ първенец на Испания, заемат четвъртото място в класирането на и изостават от водача Реал Мадрид с 13 точки.
Според " Marca " проблемите в Атлетико са зародили след прехвърлянето на Родриго де Пол от Удинезе и този на Антоан Гризман от Барселона. Когато е минал в испанския клуб, аржентинецът се е държал като звезда и не е открил положителни връзки с ветераните. Той се е дистанцирал от съотборниците си и е общувал единствено с Луис Суарес, защото двамата са общи другари с Лионел Меси.
Гризман се е приспособил по-добре, за което му е помогнало другарството с капитана на отбора Коке. Футболистите на Диего Симеоне обаче са били недоволни от размера на заплатата му. Освен това играчите на Атлетико са разединени, а тимът се е разделил на групички: балканска (Ян Облак, Шиме Вършалко, Стефан Савич и Иван Шапонич) и португало-бразилска (Жоао Феликс, Ренан Лоди, Матеус Куня, Фелипе). Към втората група са се включили и Яник Караско и Тома Льомар.
Според " Marca " някои играчи са недоволни от ситуацията си в клуба и не крият това. Например Ектор Ерера, чийто договор изтича през лятото. Треньорът Диего Симеоне е посъветвал управлението да не му предлага нов контракт. В края на предходната година потегли слух, че
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР