Съблазнителните вълни и меките букли ще ви предадат очарование на

...
Съблазнителните вълни и меките букли ще ви предадат очарование на
Коментари Харесай

Романтичните къдрици

Съблазнителните талази и меките букли ще ви предадат обаяние на магнетичнa дивa от зората на киното. Необходимо е само да промените гладката си прическа с вълнуващи къдри и ще си припомните какво великолепие и женственост ще внесе в облика ви тази лесна процедура.

Какво би трябвало да знаем за къдренето?
Преди всичко изберете времето, когато ще навиете косите си – небрежно заран преди работа, денем по случай някое вечерно празненство или през ноща. Ако сте се спрели на последният вид изберете меки ролки, които няма да попречат на съня ви. В взаимозависимост от размера им, можете да постигнете разнообразни резултати. Ако желаете да придадете най-много размер на косата си се спрете на най-големият размер ролки. За да го запазите през целият ден преди да ги свалите фиксирайте косата с лак. След като изсъхне деликатно я разрешете за натурален резултат.

Ако желаете да постигнете сантиментални талази, използвайте ролки със междинна величина. Необходимо е косата да е влажна, а в случай че ви е нужен дългогодишен резултат, използвайте и пяна. След събаряне на ролките оформете косата с наедрял гребен

Закачливи къдрици ще постигнете с дребни ролки. За задачата навлажнете косата и я навийте спираловидно. За да не се скапват къдриците не трябва да се сресват. Ще им придадете прохлада като единствено прекарате пръсти сред тях.

Ако предпочитате да накъдрите косата си заран небрежно, използвайте маша или терморолки. Разликата е, че в първият случай ще оформите спираловидни къдрици, а във вторият талази.

Когато къдрите косата с маша започнете от най-долният слой, а горния закрепете със щипки. Вземайте по-големи кичури коса и ги задържайте не повече от 5 до 10 секунди. След оформянето на къдриците единствено ги разрошете с пръсти и фиксирайте с лак.

Ситните, кукленски къдрици ще постигнете с преса, само че за тази цел е належащо да отделите повече време. Имайте поради, че всички топлинни уреди повреждат косъма, за разлика от класическите ролки. Затова използвайте този метод на оформяне по-умерено и не забравяйте да подхранвате постоянно косата си.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР