Събитията в Украйна са 100 пъти по-важни от всичко в

...
Събитията в Украйна са 100 пъти по-важни от всичко в
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Събитията в Украйна са 100 пъти по-важни от всичко в света

Събитията в Украйна са 100 пъти по-важни от всичко в света, счита анализаторът проф. Михаил Константинов. Той изрази това мнение в изявление за радио " Фокус ".

 

Проф. Михаил Константинов даде съвет на хората, които се интересуват от политика и от международни каузи да следят какво се случва в Украйна.

" Това е единственият фокус, нищо друго в света, сега няма значение. Доста скоро ще има значение едно друго събитие, което ще се развие в Далечния изток, само че то още не е почнало, тъй че гледайте какво става в Украйна. Тези събития в Украйна са просто 100 пъти по-важни от всичко останало взето дружно, което се развива в света. Там се взема решение непосредственото бъдеще на нашия свят. Нека да гледаме какво се случва, какво би трябвало да вършим и да си опичаме акъла ", счита анализаторът.

 

Дългогодишният член на ЦИК проучва и връзките сред ръководещите от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и Политическа партия - Демократична България.

Наблюдаваме явна коалиция, безапелационен е математикът проф. Михаил Константинов.


" Честният метод е да сключат едно съдружно съглашение, в случай че може в детайли, не на вятъра немското е от 200 страници. Да бъдат по този начин положителни да си сключат съдружно съглашение и да си ръководят, ротационно ли ще бъде, по какъв начин ще бъде ", уточни анализаторът.

" Правителството явно е съдружно, с някакъв много обикновен опит за прикриване на този факт, с приказки от вида по какъв начин то не е съдружно, единствено наподобява на съдружно, единствено работи като съдружно, а не е съдружно ", възмущава се проф. Константинов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР