Събитията през седмицата са силно белязани от коридора на затъмненията,

...
Събитията през седмицата са силно белязани от коридора на затъмненията,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 7 до 13 юни

Събитията през седмицата са мощно белязани от коридора на затъмненията, който се задейства от цялостното лунно затъмнение на 26 май.  На 10 юни е  Новолунието в Близнаци с пръстеновидно слънчево затъмнение. Обстановката в допълнение е усложнена от ретроградното придвижване на Меркурий, който е планетен шеф на Близнаци.

Дните до Новолунието са дни за завършване и привършване на стартирани планове. Тези дни са с съществена тенденция освобождение от всичко, което към този момент е излишно, с цел да се направи място за новото, което идва с Новолунието.

Всяко новолуние задава нова наклонност и дава опция за започване на нови действия. Всяко затъмнение се свързва с привършване на един стадий и даване на благоприятни условия за  нови процеси.

На това новолуние активирането на  нови планове и действия се отсрочва заради следните астрологични фактори: неизясненост в първите дни след затъмнението; Меркурий, който директно е обвързван с работните процеси  е назадничав.

Периодът до 24 юни, когато Меркурий е назадничав е извънредно неподходящ за пускане на нови действия, за вложения, изтегляне на заеми, финансови покупко-продажби и скъпи покупки, сключване на контракти. Дните са несъответствуващи за изясняване на връзки и договаряния.

Квадратурата сред Сатурн и Уран още веднъж ще бъде дейна от 14 юни, само че нейното въздействие ще се усеща и през тази седмица. Всички условия постановат нуждата от смяна. Периодът е временен, обвързван с привършване на избрани сфери, свързани със остарелия прочут метод на живот и приспособяване  към нов модел на живот. Ретроградният  Меркурий в Близнаци  ще ни насочи към вътрешен разбор, преосмисляне и оценяване на стойностното в живота ни към това,  което е належащо да бъде непокътнато, с цел да създадем постоянна основа върху която да се построи новото. Този интервал на вътрешна алхимия ще продължи до 24 юни, когато Меркурий ще  премине към непосредствено придвижване.

ОВЕН

Предизвикателства и прочувствени моменти няма да ви липсват. Юни месец носи напрежение за родените през втората и третата декада на знака. Бъдете деликатни и в случай че можете, преодолейте мощното ви предпочитание за деяние.  Ретроградният Меркурий в комбиниране с мъглата от затъмненията ви насочват към дотъкмяване и привършване на планове и договорни връзки.  Бъдете оптимално съсредоточени при шофиране, водене на настоятелен диалози и сключване на документи. Внимавайте кого допускате в обкръжението си, допустимо е към вас да дойдат предизикателста и оферти, които са погрешни и подправени. Не се предоверявайте.

Дали се движите във  вярната посока може да съдите по резултатите - в случай че те са положителни, вие сте на прав път. Ако сте позволили неточности, то в този момент е моментът да преразгледате обстановката и да вземете нови решения. Дните до 24 юни са дни за преосмисляне и тип подготовка за нови дейности. Периодът до тогава е удобен за изчистване на недоразумения сред вас и сътрудници, шефове, за преразглеждане на договорни връзки, асимилиране на нова информация. Подредете мислите си, изчистете всичко ненужно.

ТЕЛЕЦ

В първите дни от седмицата желанието ви да направлявате живота си в посоката, която желаете е мощно. Все отново предпазвайте се от импулсивни и прибързани реакции. Финални дни, подобаващи за привършване на стартирани планове и действия. Новолунието в Близнаци и назадничав Меркурий ще сложи акцент върху целите ви, стабилизиране на финансовите ви приходи, търсене на различни благоприятни условия за възстановяване на тази сфера. Отделете време за размисъл върху това, което е значимо и стойностно за вас, с цел да може на идващото Новолуние, което е по-благоприятно  да предприемете съответни дейности. Ще се възстановят обстановки от минал интервал за коригиране или приемане на приходи, поощрения за минали старания. Бъдете дипломатични, Венера в Рак ще ви поддържа. Възползвайте се от обаянието си в провеждането на разяснителни диалози, преразглеждане на договорни връзки. Бъдете деликатни при финансви интервенции и сключване на документи. Насочете интензивността си към привършване на задания от минали интервали.

БЛИЗНАЦИ

Преминавате през един от най-важните интервали за тази година интервал, през който е належащо да пандизите една страница от живота си и да отворите нова. Седмицата е определяща за вас - Новолунието, което е на 10 юни е в Близнаци и съпроводено от пръстеновидно затъмнение. Допълнително Меркурий, шеф на вашия знак е назадничав. Ако в живота ви се задействат процеси от минал интервал, насочете вниманието си към тяхното дефинитивно решение. Периодът до 24 юни е удобен да насочите вниманието си към вас самите. Вашата аналитична мисъл ще ви помогне да извършите разбор на живота си до в този момент, с цел да можете да вземете решение за идващият стадий. Вие сте в центъра на събитията, които преобразяват живота на човечеството. Вие сте пионерите в построяването и адаптирането към един нов метод на живот в  основата, на който са знанието и информацията. Овладейте мощния си подтик за деяние, насочете големият прилив на сила към размисъл или практични, познати действия. Огледайте живота си до момента, оценете това, което ви е донесло триумф и ви е извело напред, а останалото пуснете да си тръгне от него.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР