Събитията от последната седмица бяха един ход на , с

...
Събитията от последната седмица бяха един ход на , с
Коментари Харесай

Политическият PR Нидал Алгафари: ГЕРБ показаха, че се опитват да се поправят

Събитията от последната седмица бяха един ход на, с който да покажат, че: „ Ние се опитваме да се изправим, в случай че грешката е в Бойко Борисов, в случай че грешката е в водачите на и по тази причина ви даваме опция за хора, които са с положителни CV-та в политическия живот “. Това сподели в ефира на БТВ политическият PR и публицист Нидал Алгафари.

„ Вярно, че проф. Габровски е хирург и несъмнено ще му е доста мъчно, само че като се сетя, че министър-председател ни беше един човек, който го откриха на жълтите павета с едно плакатче. Има доста такива, които са били едно огромно кръгло нищо и станаха положителни управленци “, съобщи той.

Той изясни, че доста го е изненадало държанието на една част от народните представители.

„ Защото си показах, в случай че съм част от дипломатическия корпус, който беше на балкона, какво чу през днешния ден. Чу един претендент за министър по какъв начин упрекна и един някогашен министър-председател, че надали не е апаш и самозванец. Чуха се едни подмятания за корупция и след това се сърдим на тези същите, които пишат техните отчети до техните държавни управления за какво не ни пускат в Шенген или еврозоната “, означи Алгафари.

Той добави, че това е било извънредно грозно и е можело да мине по малко по-цивилизован метод.

Журналистът Асен Григоров разяснява, че нищо не го е изненадало през днешния ден. Според него политическа вест не е имало.

„ Начинът, по който беше формирано това държавно управление и неналичието на политическа поддръжка за него, ми подсказваха, че ще има сходно гласоподаване. Всички настояват, че проф. Габровски е ужасно добър експерт, което аз не мога нито да потвърдя, нито да отрека, допускам, че е по този начин, само че той не е човек с обществена биография в политиката. Това е малко все едно да отидете в „ Пирогов “ да желаете да ви оперират и те да кажат – „ Абе, тук е огромно напрежение, я, Бойко Борисов ще те оперира “, добави Асен Григоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР