Събитията, които в никакъв случай не водят до затопляне на

...
Събитията, които в никакъв случай не водят до затопляне на
Коментари Харесай

Провериха Антъни Иванов за допинг

Събитията, които никога не водят до стопляне на връзките сред аса ни в плуването Антъни Иванов и федерацията, не престават да се натрупат.

Във вторник 23-годишният търновец се прибра от Съединени американски щати за държавното отборно състезание, което започва в петък.

Само ден по-късно Антъни бе сюрпризиран в София от допинг инспекция. От Националния антидопингов център подложиха на тест Иванов има-няма 24 часа след завръщането му у нас, предава 24 часа.

“Това е инцидентно!!! ”, бе коментарът на плувеца за случилото се в стори, оповестено в инстаграм. В него той е снимал бланката за инспекцията.

Именно допинг, само че не използването му сложи началото на комплицираната обстановка сред Антъни и федерацията ни.

Миналата година спортните му права бяха краткотрайно спрени поради 3-кратно нарушение на правила за местонахождение, на което да бъде открит за допинг инспекция.

След намесата на юридическия му консултант Георги Градев правата на Иванов бяха възобновени до окончателното решение на Спортния трибунал в Лозана.

Според ръководителя на федерацията ни Георги Аврамчев точно този проблем е повода Антъни да отхвърля тази година да подпише контракт с централата, който му подсигурява средства за подготовка, както и регламентира правата и отговорностите на състезателя.

Преди това Градев изясни, че клиентът му не желае да парафира поради разнообразни забрани в договора. Аврамчев отхвърли да има такива.

И без контракт няма проблем Антъни да плува за България.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР